A piki robimy dla całej kawalerii 😅
A tak całkiem serio, kupując melexa i parę innych gratów pod różne projekty, dostaliśmy w gratisie na złomie takie rurki, i na szybko wymyśliliśmy że zrobimy z nich turbo procę - może na jabłka, może na arbuzy 🤷🏼♂️
Jak już spamujemy, to jeśli ktoś jeszcze nie zasubskrybował to byłoby nam mega miło za wsparcie ❤️
link do kanału ⬇️ Nasz kanał na YouTube
Nasz kanał na YouTube
technikanalie Na zachętę, jak już troszkę się obrobimy z robotą (na ten moment śpimy tak po 6-7h na tydzień), będziemy wrzucać różne projekty do samodzielnego wykonania (rysunki, dxf itp)- tak specjalnie dla forumowiczów 👀
technikanalie Mega pomysł 💪👍🙂
Pomniejszy etap już za nami
Podstawą każdej realizacji jest dobry i przemyślany projekt
technikanalie pozwoliłem sobie nanieś poprawki do projektu 😉
Ktoś ma pomysł czym z tego miotać? 👀🧐
technikanalie kula do kręgli 😂🤣np. Albo biła od bilarda na początek
technikanalie Teraz sie zaczna ziemniaki ale moze arbuz 🍉 byłby efektowny?
technikanalie dynia 🎃 jeszcze też sezon
technikanalie Pociskami do moździerzy i najlepiej w stronę Ruskich 😉Albo debili z rządu z tego wystrzelcie 😁
ZU-Met zapomniałem o arbuzie 🤣
technikanalie "Pomimo iż jesteśmy raczej świrami"
Było "Ludzkie koło fortuny"🤔 to może ludzki pocisk🎯 😁. Jaki świrować to świrować 😁🤪🤫😉
Dreyse_r To trzeba konkretne ochraniacze założyć
Dreyse_r patrzac po prawo na proporcje to ja nie wiem czy jakis rodzic sie zgodzi żebyś jego bombelkiem strzelał a swojego to trochę szkoda bo kto na stare lata Ci kapcie i piwo poda?😂 Myślę że idzie to w zła strone i pomyślał bym lepiej nad jakimś owocem lub warzywem 😁
ZU-Met za bombelka dobrze zapłacimy. Zawsze można sprawic sobie kolejne i… znowu dorobic
technikanalie haha wariaty😂
technikanalie czyli wy dalej wysyłacie wpław nad morze ?