Zapraszam 884678575
brumiej Dorabia sobie 😁😁😁
Zapraszam do kontaktu. 667640492
Zapraszam do kontaktu tel : 505-305-475 . Nasza firma wykonuje takie stojaki.
FUB_Step-Bud jaka cena przy tylu szt ? Niżej 100zl ?
Jak zrobisz po 100 zł to zlecę Ci zrobienie 500 sztuk 😛
FUB_Step-Bud haha ja nie proponuje i nie składałem oferty bo była by pewnie jedna z wyższych 😉
FUB_Step-Bud czekaj tam Ci się 1 z 2 pomieszała i działam 🤣
FUB_Step-Bud za 130 do wykonania ale bez faktury
Zapraszam do kontaktu 507-195-927
Dziękuję wszystkim zainteresowanym. Niestety chwilowo muszę zawiesić temat.
brumiej to samo miałem napisać
brumiej nie proszę Pana, wiem po ile konkurencja sprzedaje. I nie ma opcji żebym był konkurencyjny.
wwroblewski to trzeba zakasac rękawy i samemu zrobic bez pośredników bo wątpię czy ktoś zrobi to za 100 czy nawet 120 zł.
ZU-Met to było badanie rynku gość miał pomysła żeby pohandlować czymś takim ale chińczyk jest tańszy więc zrezygnował
ZU-Met miałem podobny temat tzw świecznik z kwietnikiem na stoły weselne ale za nic nie wyjdzie taniej niż gotowiec z Chin
ZU-Met Panowie te 120zl nie pokryje nawet materiału i lakierni ,,a gdzie robocizna itd ?chyba że macie takie dojścia do cen to zazdroszczę .
Boguslaw moge to zrobić takiej ale nie będzie to wyglądało jako ozdoba tylko poprostu stojak na drzewo pospawane zewnątrz i w środku bez boków. Zamiast 2 to 1.5 i za 100netto zrobię.
Boguslaw Tak chodzi o handel, dla ozdoby 100 sztuk mi nie jest potrzebne. Jednak są polscy producenci, którzy w detalu sprzedają taniej niż większość ofert, które ja dostałem w hurcie. Chyba że 100szt to nie hurt.
Boguslaw A powiem ci że na przykład u mnie na moich maszynach kuzyn sobie robią takie świeczniki na własny ślub to znaczy same konstrukcje no nie tam reszta to już sobie ogarniam jakieś doniczki jakieś cuda
wwroblewski masz rację ale zamawiane z chin całym kontenerem pewnie
wwroblewski to są importowane z Chin daje głowę