wwroblewski Zapraszam do kontaktu .franuszkiewicz@interia.pl
Dzochar91 sa już na pewno na email za 100🤣
wwroblewski zapraszam do współpracy 😉
brumiej nie zawsze może najdrożej to najlepiej 😉 ale fakt lepiej zapłacić czasami więcej, jak masz pewność terminu i jakości
liteq no co do jakości to na pewno. Ktoś co daje ofertę 20zl na.sztuce to albo nie wie ile z tym pracy bo dopiero zaczyna albo nie ma wcale zleceń co jest wiadomo z jakością. Albo tak Albo tak. Materiał i malowanie podobne ceny chociaż i ja znam lakiernie w okolicy która jest tania ale jak ładny materiał to nawet tego Ci nie wypiaskuja.
Zapraszam 884678575
brumiej Dorabia sobie 😁😁😁
Zapraszam do kontaktu. 667640492
Zapraszam do kontaktu tel : 505-305-475 . Nasza firma wykonuje takie stojaki.
FUB_Step-Bud jaka cena przy tylu szt ? Niżej 100zl ?
Jak zrobisz po 100 zł to zlecę Ci zrobienie 500 sztuk 😛
FUB_Step-Bud haha ja nie proponuje i nie składałem oferty bo była by pewnie jedna z wyższych 😉
FUB_Step-Bud czekaj tam Ci się 1 z 2 pomieszała i działam 🤣
FUB_Step-Bud za 130 do wykonania ale bez faktury
Zapraszam do kontaktu 507-195-927
Dziękuję wszystkim zainteresowanym. Niestety chwilowo muszę zawiesić temat.
brumiej to samo miałem napisać
brumiej nie proszę Pana, wiem po ile konkurencja sprzedaje. I nie ma opcji żebym był konkurencyjny.
wwroblewski to trzeba zakasac rękawy i samemu zrobic bez pośredników bo wątpię czy ktoś zrobi to za 100 czy nawet 120 zł.
ZU-Met to było badanie rynku gość miał pomysła żeby pohandlować czymś takim ale chińczyk jest tańszy więc zrezygnował
ZU-Met miałem podobny temat tzw świecznik z kwietnikiem na stoły weselne ale za nic nie wyjdzie taniej niż gotowiec z Chin
ZU-Met Panowie te 120zl nie pokryje nawet materiału i lakierni ,,a gdzie robocizna itd ?chyba że macie takie dojścia do cen to zazdroszczę .
Boguslaw moge to zrobić takiej ale nie będzie to wyglądało jako ozdoba tylko poprostu stojak na drzewo pospawane zewnątrz i w środku bez boków. Zamiast 2 to 1.5 i za 100netto zrobię.
Boguslaw Tak chodzi o handel, dla ozdoby 100 sztuk mi nie jest potrzebne. Jednak są polscy producenci, którzy w detalu sprzedają taniej niż większość ofert, które ja dostałem w hurcie. Chyba że 100szt to nie hurt.
Boguslaw A powiem ci że na przykład u mnie na moich maszynach kuzyn sobie robią takie świeczniki na własny ślub to znaczy same konstrukcje no nie tam reszta to już sobie ogarniam jakieś doniczki jakieś cuda