GPPH głównie rysik. Gdzieś się schował że z elektrody do tiga musiałem dorobić.
GPPH tych narzędzi, które są najczęściej używane. Zawsze są pod ręką, a nigdy nie można ich znaleźć. Młotek, punktak, rysik, metrówka itp. "Biega, krzyczy pan Hilary: „Gdzie są moje okulary?” 😀😉
Dreyse_r zobacz w przedpokoju przed lustrem
GPPH ogólnie to większość narzędzi to mam zdublowane więc rzadko coś szukam ale wczoraj jak zgubiłem wytaczak to kurla cała beczkę 200l wiór wywaliłem żeby znaleźć a on ładnie schował się pod osłoną 🥺🥺 O ile się k..... Posypało to głowa mała a ile sprzątania 😁😁 Tak czasami jest, że coś jest a niby nie ma 🤦🤩
Rysik liniał i suwmiarka 🤦♂️ a i jeszcze punktak zawsze gdzieś położę i później nie wiem gdzie 😂😂😂
Każdemu rysik ginie bo to nie rysik tylko zaczarowany ołówek który rysuje po metalu i żeby za dużo nie czarować to się chowa i już 😀 😀 😀
Boguslaw 😁😁😁
brumiej oo skończonej robocie może ale nie wyobrażam sobie po każdym odrysowaniu albo zmierzeniu latać na tablicę. Jak robię coś dłuższego to mam dwie miarki na końcach żeby się nie wracać a i tak często są obie po tej drugiej stronie 😁
GPPH może nie narzędzia, ale motywacji i zapału🙂 A szukanie narzędzi po warsztacie uporczywie obniża chęci.. najbardziej chyba to szukanie tych narzędzi co wie się że najbardziej by właśnie się przydały by szybko i sprawnie coś zrobić a są na długiej liście "Co kupić do warsztatu", która się nie chce kurczyć a tylko pozycji przybywa. Albo pomysłów jak obejść te problemy
brumiej no ja rano też mam jak znajdę ale teraz mam taki 🤣
Ja kupiłem więcej na ciężkie czasy 😉Jak mi się jeden zawieruszył gdzieś i nie chce mi się szukać to idę i biorę nowego z wieszaka 👌
Stal-Fun kto bogatemu zabroni
Stal-Fun no limit też używam 👌
Boguslaw Wcale nie są takie drogie 😉Zamawiasz cztery z allegro i przesylka za darmo. Oczywiście jak masz Smarta 😉
brumiej Dokładnie to jest panel ogrodzeniowy a raczej odpad z niego 👌
Miarkę i klucze do samochodu zawsze mam w "ostatniej" kieszeni😒
LOFTMANIA achh klucze, ale to nie tylko w warsztacie ciężko znaleźć, normalnie w domu też
brumiej negatywa chcesz? 😀
brumiej to trzeba napisać kolegom tak nie lakujemy postów Brumieja, chyba że zamieści coś extra 😀
Boguslaw ja za kolegę chętnie przygarnę 😁😁😁🍻
Boguslaw albo może niech żonę namówi. Był kiedyś taki co bardzo dużo od żony dostawał to może niech jemu daje minusy 🤣