Udanego Sylwestra i szczesliwego Nowego Roku dla wszystkich 🥳🥳🥳
Niedawno zakupiłem głowice do cięcia blachy. A o to jej test poniżej w filmie 💪
Stal-Fun zawsze fajny gadżet wynajdziesz za grosze. Jakie najgrubsze blaszki można ciąć?
suszi8512 Tu akurat producent nie podaje ale myślę ze blachę 1,5 mm to by ucięło
suszi8512 Mysle że jak za te pieniądze to gadżet warty zakupu i przydatny 👍
Ostatnie modyfikacje i może jechać do lakierni 💪
Mój nowy pomocny gadżet w warsztacie 💪
Stal-Fun właśnie jestem w trakcie oglądania. I powiem ci ze na pewno ułatwi sprzątanie. A zarazem przyszedł bi pomysł do głowy. Na Allegro są teraz kątowniki magnetyczne z włącznikiem po 89zl nie wiem czy nie było by to bardziej funkcjonalne. Bo zarazem zebrał by wióry oraz by służył jako kątownik magnetyczny. https://allegro.pl/oferta/spawalniczy-katownik-magnetyczny-off-on-wm1-4590s-9778208231?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
oraz teraz znalazłem nawet po 58zł by były w tej kwocie nawet dwie sztuki. https://allegro.pl/oferta/katownik-uchwyt-spawalniczy-magnetyczny-on-of-12kg-9907060146?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr&csi=6079ad84-61b0-43a0-9cdb-5ca91b111707 .
ale łapka pod filmem leci
Stal-Fun fajne te gadżety wynajdziesz Jak kupowałem swoją piłkę to mieli je w ofercie Ale za 200 zeta gratisu nie chcieli dac za zakup
Tymek O to ja też chyba sobie zamówie taki 👍
Stal-Fun mistrzu. Jeśli mogę się tak do ciebie zwrócić? Stół spawalniczy również samoróbka czy dostarczony przez gpph? Bo oprzyrządowanie świetnie wykonane.
Miodek Możesz tak mówić ale do mistrza to mi daleko i nie uwazam się za niego. Stół i oprzyrzadowanie wygralem w tamtym roku w konkursie zorganizowanym przez firmę GPPH za co jeszcze raz serdecznie dziękuję 👍👍👍
Stal-Fun a no to moje gratulacje. 🥳🥳 Zadowolony?
Miodek Dziekuje. No pewnie ze zadowolony nie mogło by byc inaczej 🙂👍
Stal-Fun jak bym wygrał taki stół to dodatkowe ścieki zamawiam u ciebie Robcio
BLYC Spoko 😃👍
Mam i ja Czeskiego wymiatacza 💪💪💪Mikołaj trochę spóźniony ale mu wybaczam ze względu na gabaryty i ciężar 😁😁😁
Stal-Fun dobry sprzet? Nie znam tej marki
Stal-Fun i masz już jakieś pierwsze wrażenie jak sprawuje się sprzęt?
suszi8512 To jest Tiger tylko wychodzi pod inna nazwą
Marek Oczywiście że tak. Przede wszystkim mocny podajnik i stabilny łuk czego niestety nie miałem w magnumie. Goli aż miło. Będzie film o tym 🙂