Cyprian 😅😅😅
Nie ma zleceń w pracy a coś trzeba robić. Sztukowanie szyn 50/50/3mm
Stal-Fun Telefon już zaczął dzwonić. coś się rusza. Zaraz wpadnie jakieś zlecenie 🙂
Stal-Fun Ooooo tak, a przetop za ostro to będzie bbuba 😃 Kiedyś remontowałem dwie bramy przesuwne.. W jednym miejscu musiał wyjść minimalnie spaw i była dłubanina aby go podszlifować
Darko No to git
Krótko o laserze liniowym. Niestety pod koniec brakło pamięci i ucięło około 15 sekund.
Stal-Fun nie głupi pomysł z tym laserem pod te moje balustrady... Bo my odznaczamy profil od profila markerem, a później fachowo ustawiamy patrząc od góry na brzeszczot na oko xD ;D
Cyprian No to już możesz zakładać 😉
Cyprian To zamawiaj i montuj 🙂
Stal-Fun chyba tak zrobię bo już mam 4 zamówienia na takie balustrady...
Cyprian I pojdzie robota jak ta lala
Jakich gradacji używacie najczęściej? Jakich firm?
Czego używacie jako podkład pod dobre?
szlifierka mimośrodowa nie zastąpi fibry?
Tymek ja 3M fibra 80tka.. Robi powierzchnię idealna pod lakier, jeśli się upierasz to można później 100tką/120stką pojechać 🙂 Pachwinki lamelką 60tka/80tka
Tymek Na allegro sa fibry po 2,5zł. Spawasz magiem to najlepiej najpierw 36+ a potem 100 i jest malina. Pod fibre podkladasz lamelke. Staraj się to pachwin nie bedziesz musial szlifowac 🙂 Ladna rowna cienka spoinka jest git.
Tymek Ja fibra 3M 36+ pierwszy szlif 80-100 drugi szlif. Pachwiny lamelka 60-80
Darko tak tylko jak skaleczysz 36tka materiał to później trzeba zaspawac bo 100 i 120 nie zlikwiduje rys
Jakich brzeszczotow do swoich pił taśmowych używacie? 🤔
Cyprian 36 do grubszych spawow używam. Do mniejszych 40 i 80
Dziś trochę odskoczni od giętarki 🤪Tak na luzie imieninowo przy piwku sworznie do ścisków przyspawane 👍
Stal-Fun cała bateria ściskow 😃 Ja też zaraz robię sałatkę chmielowa
Stal-Fun fajne i przydatne
Cyprian To jeszcze nie jest cała ale niebawem pochwalę się wszystkimi jakie zrobiłem