Tymek Samemu od podstaw w 2015 ale teraz ją przerabiałem i poprawialem parę szczegółów. Narazie napęd na korbę jest ale z czasem przerobię na motoreduktor
Stal-Fun na dobrą sprawę istotą są walki. Jeśli dorobisz sobie kamienie najlepiej z tworzywa (mam namiar na tworzywa o twardości podobnej do stali) to taka maszynka pociągnie 80x40x2 gnac ściankę 80
Cyprian A mógłbyś podać namiary na te kamienie. Nie mówię ze odrazu będę kupował ale z czasem może coś się pomysli.
Stal-Fun Firma to ESINGER oni robią różne tworzywa, robią również tak twarde jak stal oraz z samosmarowaniem. Nasza maszyna do wywiertów bezwykopowych chodzi na tych "plastikach"
Cyprian Dzięki wielkie zerknę sobie na ich stronę 👍
Stal-Fun Mają olbrzymią ilość różnych tworzyw. Biorę regularnie od nich chociażby płyty z tworzywa elektrostatyki na siedziska do taboretów na produkcję. Co by Pań prąd jakoś nie trzaskał 😛
Cyprian Dobrze wiedzieć 😁
Z braku miejsca na lamelki,fibry, i tarcze do cięcia taki wieszaczek sobie zrobilem 💪
Stal-Fun ja już miejsca na ścianach nie mam ale ogarnąłem mega prowadnice do szuflad i będę szuflady robić 😂
Stal-Fun czy to są gwoździe?
Stal-Fun podobne do odwróconego logo GPPH 😂 😉
Stal-Fun Całkiem spoko. Nie chciało by mi się. U mnie w szafce leżą 🙂
Cyprian Jakoś trzeba sobie radzić. Ja teraz zrobił bym jeszcze wiekszy 🤔
suszi8512 Tak wygląda ale nie. W pracy znalazlem takie haczyki i postanowilem wykorzystać
Stal-Fun no właśnie stąd pytanie bo tak wygladaja
Lutek A wiesz ze teraz patrzę to faktycznie masz rację 😉
Darko A ja lubię takie nietypowe wzory robić. Chcialem inne niz wszyscy
Stal-Fun ja też, dlatego bije rekordy zamowien na te nieregularne balustrady 😛 tylko najgorsze ze ludzie nie chcą innych...
Stal-Fun a też macie takie niby dojechanie lamelki ale może się jeszcze nada mam juz prawie 100 ale jakoś i tak zawsze biorę nowa 😉
Cyprian I fajnie ktoś to musi robić
Stal-Fun mózg się wypala po trochu
Cyprian E tam ale monotoni nie ma 😉