ZU-Met Jak bym miał na to typowo robotę to bylbym skłonny wydać taką kasę. Zależy co kto potrzebuje. Więc nie wypowiadaj się za innych bo to tak jakbyś oceniał wszystkich jedną miarą
Stal-Fun ok to jeśli o mnie chodzi nie mam żadnej pracy seryjnej gdzie jaki sprzęt bym wykorzystał a robimy rzeczy podobne typu barierki meble i jakieś schody dlatego napisałem "MY"
suszi8512 no nie ale na targach w większości taki sprzęt stoi żeby się pochwalić nowinkami i sprzętem najwyższej klasy i do tego zmierzam od początku ale @Stal-Fun się niepotrzebnie nakręcił .
ZU-Met Ja się nie nakręcam bo po co mi to. Mam inne problemy
Stal-Fun no jak każdy ale tylko ty drazysz ten temat.
ZU-Met Napisałem to co myślę i to jak oceniesz wszystkich jedną miarą. Kończę dyskusję i zmykam spać. DOBRANOC
ZU-Met 🤔marudzisz! Bez odbioru 😉
ZU-Met ja kupiłem Makite na kilka w roku 😁😆
Dzochar91 ja montuje głównie barierki na szpilki m8 to mi taki klocek tak naprawdę nie potrzebny. Niby 8j i obudowa ze stopów magnezu. Daje radę spoko na tyle co wierce starczy na kilka lat
Dzochar91 liczy się by był płatnik składki ZUS
JakubSzewczyk jaka jest kwota do wyjęcia i jakoś warunki trzeba spełnić żeby jej nie oddawać?
ZU-Met żeby nie oddawać trzeba prowadzić działalność dalej przez trzy lata. Koszty zależą od tematyki i zakresu dokumentów jakie muszą być przygotowanie. Najlepiej omówić szczegóły telefonicznie. Mój tel 787019756
JakubSzewczyk bardzo ciekawi mnie temat i będę do Pana dzwonić .Pozdrawiam