ZU-Met A skąd wiesz co kto chce sobie kupić. Może @sthonka chce sobie taki sprzęt sprawić i go stać. Ja tam nie wnikam i się nie interesuje
Stal-Fun no dobrze niech kupuję szczerze mu kibicuje. Pamiętasz na targach w Kielcach nic nie było co by się nam przydało a jak znaleźliśmy fajna gietarke która wydawała się idealna kosztowała chyba 30tys 🤣
suszi8512 Dokładnie. Ja nikomu nie wytykam za ile co kto kupuje.
ZU-Met u nas w firmie za tyle to laserowa spawarkę kupili firmy Fanuci bez przesady nikt normalnie nie kupi za tyle zwykłego tiga bo przekalkuluje i będzie mial dwa lorch albo 3 esaby
suszi8512 Laserowa spawarka fajna sprawa 👍
suszi8512 no nie ale na targach w większości taki sprzęt stoi żeby się pochwalić nowinkami i sprzętem najwyższej klasy i do tego zmierzam od początku ale @Stal-Fun się niepotrzebnie nakręcił .
a jak o cenach mówimy i co kto za ile kupuje to ja się przyznaje ze kupiłem dzisiaj młot udarowy za 159zl marki sthor 😂😂😂
suszi8512 Mam wkretarke i klucze z tej firmy
suszi8512 no ja kupiłem Tytana za 250pln bo jak patrzyłem Milwaukee za 3000 to stwierdziłem że nie ma sensu tyle wydawać na kilka otworów w miesiącu.
Stal-Fun fajna do estetycznych i precyzyjnych rzeczy bajka
suszi8512 Do balustrad też by była ok
Stal-Fun i co dają radę?
suszi8512 Jak na moje potrzeby tak.
ZU-Met ja kupiłem Makite na kilka w roku 😁😆
ZU-Met Jak bym miał na to typowo robotę to bylbym skłonny wydać taką kasę. Zależy co kto potrzebuje. Więc nie wypowiadaj się za innych bo to tak jakbyś oceniał wszystkich jedną miarą
Stal-Fun no jasne że tak super sprawa ale nie z takim przerobem jak u nas.
Stal-Fun ok to jeśli o mnie chodzi nie mam żadnej pracy seryjnej gdzie jaki sprzęt bym wykorzystał a robimy rzeczy podobne typu barierki meble i jakieś schody dlatego napisałem "MY"
ZU-Met Ja się nie nakręcam bo po co mi to. Mam inne problemy
Stal-Fun no jak każdy ale tylko ty drazysz ten temat.
ZU-Met Napisałem to co myślę i to jak oceniesz wszystkich jedną miarą. Kończę dyskusję i zmykam spać. DOBRANOC
ZU-Met 🤔marudzisz! Bez odbioru 😉