brumiej i to jest ok
brumiej Miód malina 🙂
Boguslaw nie do końca bo część zleceń jest też Łukasz bo wcześniej robil też ogrodzenia. Mógłby zrobić sam a mi dać 500 za montaż tylko ale klientów pozyskujemy wspólnie wszystkie wydatki też dzielimy z wspólnych pieniędzy z zaliczek .
ZU-Met z rodziną na dłuższą metę to wychodzi się dobrze ale na zdjęciu. Takie powiedzenie ale sprawdza się w życiu zawsze prędzej czy później 👍
Hipcio nie wiem ale my razem robimy 4lata znaczy teraz ostatnio na większą skalę to wszystko idzie .
Hipcio doświadczyłem na własnej skórze z resztą chyba pamiętacie temat na forum
Stal-Fun samemu to się nawet źle leży 😁😁😆
Dzochar91 Coś Ty 😁
Boguslaw Pamietymy 😉
Boguslaw tak ale ty byłeś tam pionkiem pracowałeś jak wół a zięć zgarniał kasę. My robimy wspólnie za tą samą kasę. Wie że jak nie zrobi to nie zarobi co innego na godzinę albo dniówkę. "Czy sie stoi czy się leży kasa się należy" 🤣
brumiej To są zdjęcia z frontu nawet śrub mocujących uchwyty napędu nie widać nie mam zdjęć z drugiej strony choć to ja ten napęd montowałem bo to u mojej córki wieczorem podeślę Ci jak wygląda druga strona
brumiej w zimnogiętym nie wiem czy to ładne będzie
brumiej jak żaluzja z profila to ja robiłem takie mocowanie pod kątem i montaż na nitonakrętki mi i śruby grzybkowe nierdzewne.
brumiej Tak to z tyłu wygląda ciemno jest może być niewyraźne z tyłu w poziomie jest profil w spawany prosto a przednie żaluzje go zakrywaja
Boguslaw w ceowniku takie coś się sprawdzi idealnie.
brumiej do usług jak zawsze
brumiej Zamontuj sobie suwnice
brumiej jasne częstuj się 😁
brumiej nie lepiej gdzieś wypalić profil 60x40x2 i spawać na 20?
brumiej no zamiast pchać to w ceownik wypal otwory i zrób ramę z 60x40