ZU-Met ale 3razy tyle nie weźmiesz 🤣🤣
Boguslaw no nie jak robimy razem to liczymy po połowie 😁
ZU-Met Jak liczysz robotę gdy robisz tak jak tu? Też normalnie za mb ogrodzenia czy tam bramy przy samej ramie?
Connor ja to przeliczam sobie kg ile za materiał i mniej więcej malowanie z montażem.
ZU-Met Też mialem takiego kolegę. Ale sorry. Prad moj maszyny moje to dlaczego mamy się liczyć na Pół
ZU-Met to też źle powinieneś mu płacić 1/3 bo to Ty zdobywasz klienta, to Ty masz warsztat Ty płacisz zus i podatki a on jest tylko tzw. Padawanem 🤣to z Gwiezdnych Wojen Star Wars 😀
Stal-Fun Ja z nim mialem ciężki przypadek. Prawie do rekobicia doszło. Wylądował za bramą i się skończyło
Stal-Fun to jest mój brat cioteczny, rozliczamy się po rownio ale i rowno pracujemy. Jak trzeba to jeździ mierzy załatwia co potrzeba . Pracownik to jak najszybciej odwalic swoje i do domu a ty się martw.
Stal-Fun dokładnie to mu napisałem
Stal-Fun Część swoich zleceń jak dam radę sam robię sam ale coś większego robimy wspólnie🙂
brumiej Jeszcze nam za to podziękujesz kolego 🙂
brumiej ja to nie robię dla kogos tylko dla własnej satysfakcji ze wyszło pięknie. 😁 Klient rzadko kiedy doceni jak się tak starasz .
brumiej no ładnie Ci wyszło. Mi się aż tak nie chciało bawić i kupiłem blachę do elektozaczepu.
Boguslaw nie do końca bo część zleceń jest też Łukasz bo wcześniej robil też ogrodzenia. Mógłby zrobić sam a mi dać 500 za montaż tylko ale klientów pozyskujemy wspólnie wszystkie wydatki też dzielimy z wspólnych pieniędzy z zaliczek .
brumiej i to jest ok
brumiej Miód malina 🙂
ZU-Met z rodziną na dłuższą metę to wychodzi się dobrze ale na zdjęciu. Takie powiedzenie ale sprawdza się w życiu zawsze prędzej czy później 👍
Hipcio nie wiem ale my razem robimy 4lata znaczy teraz ostatnio na większą skalę to wszystko idzie .
Hipcio doświadczyłem na własnej skórze z resztą chyba pamiętacie temat na forum
Stal-Fun samemu to się nawet źle leży 😁😁😆
Dzochar91 Coś Ty 😁