Stal-Fun ok 3k. Dokładnie Ci nie powiem bo nie rozliczam roboty każdej osobno .
ZU-Met Spoko
brumiej brama się chowa 5cm za słupek. Lekko otwarta bo świeżo zalany słupek najazdowy i nie chciałem żeby prężyła na najazd. Ile zeszło ,z 8h na zrobienie na gotowo i ok 5h na montaż na spokojnie.
ZU-Met montaz się zgodzę ale wyspawac i wyszlifować w jedną osobę brame i furtke to chyba Cię fantazja poniosla w 8godzin szacun😀
Boguslaw same ramy na spokojnie do ogarnięcia. Pomaga mi tata poskładać chyba że ciężkie to robię z bratem .
ZU-Met Ja robię sam tylko na montaż kogoś biorę
brumiej pomiar przy okazji bo robiliśmy na tej ulicy już bramę zawozić do ocynku to było kilka zamówień. Cynkuje i maluje w jednym miejscu bez obróbki bo robią na malarni.
brumiej wspawaj szpilkę i na kotwe chemiczna albo profil do trepa i nakładać na górę. Ale to jakas śrubka musi być .
Stal-Fun czasami warto robic z kimś bo we dwóch zrobimy 3razy tyle to sam.
Stal-Fun samemu to się nawet źle leży 😁😁😆
ZU-Met To prawda ale jak druga osoba ma pojecie o robocie. Bo jeśli nie ma to stracisz czasu pokazać wszystko co i jak.
ZU-Met ale 3razy tyle nie weźmiesz 🤣🤣
Boguslaw no nie jak robimy razem to liczymy po połowie 😁
ZU-Met Jak liczysz robotę gdy robisz tak jak tu? Też normalnie za mb ogrodzenia czy tam bramy przy samej ramie?
Connor ja to przeliczam sobie kg ile za materiał i mniej więcej malowanie z montażem.
ZU-Met Też mialem takiego kolegę. Ale sorry. Prad moj maszyny moje to dlaczego mamy się liczyć na Pół
ZU-Met to też źle powinieneś mu płacić 1/3 bo to Ty zdobywasz klienta, to Ty masz warsztat Ty płacisz zus i podatki a on jest tylko tzw. Padawanem 🤣to z Gwiezdnych Wojen Star Wars 😀
Stal-Fun Ja z nim mialem ciężki przypadek. Prawie do rekobicia doszło. Wylądował za bramą i się skończyło
Stal-Fun to jest mój brat cioteczny, rozliczamy się po rownio ale i rowno pracujemy. Jak trzeba to jeździ mierzy załatwia co potrzeba . Pracownik to jak najszybciej odwalic swoje i do domu a ty się martw.
Stal-Fun dokładnie to mu napisałem
Stal-Fun Część swoich zleceń jak dam radę sam robię sam ale coś większego robimy wspólnie🙂
brumiej Jeszcze nam za to podziękujesz kolego 🙂
brumiej ja to nie robię dla kogos tylko dla własnej satysfakcji ze wyszło pięknie. 😁 Klient rzadko kiedy doceni jak się tak starasz .