Stal-Fun a może YT mu zablokował a pisze coś innego jaki on to biedny jest, a może miał powiązania z Rosją nie dowiemy się
Boguslaw no fakt o co chodziło z GPPH dalej nic nie wiadomo to i tu się nie dowiemy 😁 tyle fanów to i kasa z YT zaczynała się zgadzać a tu zonk.
Boguslaw Piąta kolumna 🤣
ZU-Met no tak ale oficjalnie powiedział że wygrał sprawę sądową
Dzochar91 no pewnie tak było ale nie z warunkami jakie sobie założył pewnie😅
Jak to mówią... ,,Lepiej mieć wielu przyjaciół niż jednego wroga'' ..... Z tego co gdzieś słyszałem to chyba nie pierwszy raz zablokowali jego kanał...
Nie udzielałem sie tu trochę i nie bardzo wiem o co chodzi a facebooka brak dlaczego na youtube jest konto SK z filmami z budowlanki - ilosc cale 2 sztuki a konto jest wazne od 2021?? to jest jakies nowe konto? Szukałem wczoraj starego filmu z wózkiem pod spawarkę i zaskoczenie bo filmów brak
Marek prawdy się nie dowiesz.
Marekmam go na FB to drugie konto co jest to jakieś zastępcze na właśnie taką akcję
Marek Jakiś haker mu konto zajumał stąd brak filmów
Dreyse_r Napewno mu odda ha ha 😁😁😁
Stal-Fun może jak by użył magicznego słowa "przepraszam, proszę, podzielę się ..." to może tak.
"Jeden już tu podskakiwał..." 😁🤔
Dreyse_r Ewidentnie komuś zaszedł za skórę i to grubo. No cóż skończył się festiwal Pana Assmana
Stal-Fun Założy drugi kanał! Np. StalowyDrut. Wątpię że zrezygnuje z kręcenia filmów bo flotę na tym napewno dobra robił.
Alaxa9900 ma drugi kanał zastępczy ale bez filmów to monety nie będzie
ZU-Met Poczekajmy a napewno coś będzie.
Alaxa9900 no tak ale przez te kilka lat się nazbierało a z tej budowlanki to nic ciekawego nie ma
ZU-Met Nagrywa bo projekt Buggy zawieszony a oglądalność musi być. Niedługo będą odcinki co jadłem na sniadanie i jak długo w wc siedziałem 😁😁😁
ZU-Met Dokładnie!!!! Trochę nie rozumiem po co ta budowlankę wrzucił do tego kanału.
Alaxa9900 dla niepoznaki
Alaxa9900 chce byc taki jak kiedyś Łukasz budowlaniec 😅
Dzochar91 no Łukasza oglądałem z Kawą robili fajna robotę.
Dzochar91 Lub Mario Budowlaniec. Którego kanał naprawdę może wiele nauczyć.