Marek Nie ma to jak robić takie zmiany 42 dni przed wyborami. Może niech od razu PiSowcy uchwalą, że ze względu na wyjątkowe okoliczności Duda zostaje prezydentem na kolejną kadencję?🤷♂️
Ja nie jestem partyjny ale jestem osoba która myśli logicznie - zawód tego wymaga - i przez to zygać mi się chce jak słucham tych rzeczy... W telewizji zagadnienia "czy powinno się klękać przed tv podczas emitowanej mszy" "dla (uwaga! Pięknie określenie osób na umowach śmieć) pracowników tymczasowych pieniędzy mieć nie będziemy ale spokojnie 500+ będzie płacone" "siedzieć w domach i nie wychylac się ALE idźcie na wybory" Błagam was... Nie trzeba być partyjny alby zobaczyć że politycy, w tym wypadku rzucę nacisk na PIS dyma nas bez mydła i w żywe oczy... W tym wszystkim najgorsze jest to, widziałem jeden na forum miasta mojego wrzucił coś w stylu "trzymajcie się zasad bezpieczeństwa, nie idźcie na wybory bo nas wirus pozabija" to go ludzie zjechali że jest chory umysłowo itp itd... A sami uciekają jak kichniesz na ulicy bo teraz jest wiosna i np jesteś alergikiem...
MASAKRA aż chce się nie tyle co kraj ale planetę zmienić...
Jeśli ktoś interesuje się Polską polityką to naprawdę warto obejrzeć ten film🙂:
Moja opinia jest taka, że kto by nie był Prezydentem to i tak będzie źle..
NADIX Najgorsze, że opowiadają jak jest super. A jak przychodzi co do czego to trzeba robić zrzutki by kupić do szpitali podstawowe rzeczy... Nie wierze w ro co się dzieje, a ludzie i tak na nich głosują. Jak to możliwe?
Brakuje słów na tą bandę
Ręce opadają...
Klamp pieniądze, mydlenie oczu...
Klamp Cyprian
Arnold dla jednych zabójstwo, dla innych szansa na grubą przyszłość 🙂
Uważam, że wybory powinny zostać przesunięte.
Sytuacja w kraju powinna wrócić do normy (miesiąc-dwa?), a kandydaci mogli przeprowadzić prawdziwą kampanie wyborczą.
Myślicie, że to co szykuje PiS przejdzie, czy w ostatniej chwili się coś zmieni?
Arnold Co mam Ci powiedzieć... Wiem z 100% pewnego źródła bo z jedynego źródła gdzie te tematy są rozliczane itp itd... że na samych kartach miał być przekręt o 50zł NA SZTUCE KARTY WYBORCZEJ... Jedna osoba się postawiła, straciła już pracę w ministerswie ale na szczęście inni też podnieśli krzyk 🙂 Teraz policz ilość kart przez +50zł przekrętu + koszt samej karty 🙂
Tylko Konfederacja i Krzysztof Bosak☺
JanSienkiewicz tylko 🐏 pójdą głosować.. To co się dzieje, ręce opadają..
Z góry wiadomo, że i tak w 1 turze wygra ObłDUDA☺.