Alaxa9900 czyli winkiel waserwaga itp 😁😁😁
Dzochar91 Tak pokaz jakiego winkla używasz, może ktoś pokaże jakiś fajny albo jakaś fajna firmę której nie znam. Tak jak pisałem wyżej moim zdanie więcej pozytecznego wniosą takie tematy do forum. Ale to jest moje zdanie .
ZU-Met Przecież to tylko w gronie spawaczy 😉
Alaxa9900 mądrze mówi polać mu
Alaxa9900 popieram 😁
Dzochar91 😄😄😄
Dzochar91 polecam Namysłów 🤣
Hipcio
ZU-Met Dzięki Panowie może moderator forum jakoś się odniesie do tego pomysłu.
Alaxa9900 no też uważam że takie posty nic nie wnoszą.
Boguslaw Wolę Kasztelana 😁😁😁
Boguslaw
Stal-Fun Zwierzyniec to jest to 👉👉
Alaxa9900 dokładnie zwierzyniec w butelkach 0.33 najlepszy bo nasz regionalny 🍺👍😉
@Alaxa9900 @Boguslaw @Stal-Fun ja praktycznie nie pije alkoholu a jak coś to jakieś owocowe 2😂
ZU-Met Ja owocowych nie uważam. Piwo to ma być piwo. Soczek to mogę sobie wypić jak jade autem.
A co do pytania to najczęściej "nie zdejmuj rękawicy" 😅 i żółwik 😁
Stal-Fun o to to nigdy nie jeżdżę po alkoholu już 🤣🤣🤣
Stal-Fun no ja nie piję wcale wódki to z dwa lata nie piłem. A normalne piwo do jakoś na wiosnę 😅 rodzina to już mi kieliszków nawet nie stawia 😂
Boguslaw I prawidłowo 🙂
ZU-Met Wódke też żadko pije bo u nas w Polsce nie ma już dobrych wodek. Jeśli mam już wypić to swojski bimberek. A piwko po pracy jak najbardziej 🙂
ZU-Met skoro już o piciu piszecie to ja też nie pije ale czasem trzeba łyknąć bo klienci przynoszą i wszystko stoi 😂 tą flaszkę już mecze 2gi miesiąc .
KGgarage 😉😉😉
KGgarage ja identyczna wczoraj chłopakowi na ocynkowni dalem 🙂 wcześniej czekałem tydzień czasami dwa teraz wysyłam zdjęcie i gotowe na drugi dzień. Działa lepiej niż dyrektor bo on zawsze mówił że pod koniec tygodnia albo na początku przyszłego 😅